Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
  • TAB - Kolejny element
  • SHIFT + TAB - Poprzedni element
  • SHIFT + ALT + F - Wyszukiwarka
  • SHIFT + ALT + H - Strona główna
  • SHIFT + ALT + M - Zawartość strony
  • SHIFT + ALT + 1 - Wybór menu
  • ESC - Anulowanie podpowiedzi

Poradnik "Zasady procesu produkcyjnego i higieny w zatwierdzonej urzędowo serowarni farmerskiej i rzemieślniczej" forma eBook

Przekazujemy link do strony, pod którym umieszczono eBook poradnika "Zasady procesu produkcyjnego i higieny w zatwierdzonej urzędowo serowarni farmerskiej i rzemieślniczej"

http://sery.wrotapodlasia.pl/pl/poradnik-w-formie-ebook.html

Departament Rolnictwa i Rozwoju Wsi Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego informuje również, iż otrzymanie nieodpłatnie większego nakładu książek jest możliwe pod warunkiem zapewnienia odbioru.

Wersja XML